Notícies i actualitat

L’arquitecte Jesús Cardona presenta la revisió del Pla Especial del Camí de Cavalls en el marc de les III Jornades Camí de Cavalls que organitza el Consell Insular de Menorca

Data : 26/04/2018

El Consell Insular de Menorca organitza aquest dissabte, dia 28, les III Jornades Camí Cavalls. La trobada, oberta al públic en general, tindrà lloc a la Sala de Plens i serà inaugurada a les 10.30 hores per la vicepresidenta primera i consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord. Tot seguit es presentarà la nova web Camí de Cavalls.

En el marc de les mateixes l’arquitecte Jesús Cardona presentarà la revisió del Pla Especial del Camí de Cavalls (PECC).

Com a redactor de la revisió del PECC, Cardona iniciarà la seva intervenció amb una exposició general sobre què és un Pla Especial. L’arquitecte també té previst fer un resum de la diagnosi del PECC, posant l’accent en els eixos claus i estratègics com els aspectes jurídics, de gestió, medi ambient, usos, etcètera.

En acabar s’obrirà un espai de debat i recollida d’aportacions pel que fa, entre altres qüestions, al traçat, l’equipament i la gestió i el manteniment del Camí de Cavalls. S’espera que els assistents participin de manera activa per tal de poder tenir en compte les seves propostes, donar resposta a les mateixes i enriquir alhora el debat al voltant del Camí de Cavalls, un dels reclams més importants que té Menorca i que enllaça a la perfecció amb la política de Promoció Turística que du a terme aquest equip de govern. “Si hi ha un element que és desestacionalitzador és precisament el Camí de Cavalls”, ha dit Maite Salord. “El Camí de Cavalls és avui una realitat gràcies a les reivindicacions socials que van culminar amb la Llei de Camí de Cavalls de l’any 2000”, ha afegit la consellera.

Les jornades també es podran seguir en directe, via streaming, a través del canal Live Stream del Consell Insular de Menorca.

Maó, 26 d’abril de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS