Notícies i actualitat

El grup de treball "Seguiment de Polítiques Sectorials" del Fòrum Balears Competitiva participa en el seguiment del Pla d’Ocupació de les Illes Balears 2014-2017

Data : 28/10/2014

La directora general de Coordinació del Govern de les Illes Balears, Pilar Cortés, ha dirigit la segona sessió del grup de treball "Seguiment de Polítiques Sectorials" del Fòrum Balears Competitiva (FBC), que ha comptat amb la intervenció del director general de Treball i Salut Laboral, Onofre Ferrer.

Durant la seva exposició, Ferrer ha valorat el grau d’aplicació de les principals línies d’actuació contingudes en el Pla d’Ocupació de les Illes Balears 2014-2017, “que en l’actualitat se situa prop del setanta per cent”, i ha pogut recollir les observacions d’aquest grup, atès que l’FBC també participa en el procés de seguiment del Pla d’Ocupació, a més dels òrgans habilitats a aquests efectes.

Aquestes aportacions responen a un procés de millora contínua a fi d’enriquir un document de treball que emana d’un ampli consens i que té vocació de ser participatiu, dinàmic i adaptable a les necessitats que a cada moment plantegi la conjuntura laboral de les Illes Balears.

En segon lloc, el director general de Treball i Salut Laboral ha donat compte de l’estat d’execució de les 38 propostes plantejades pel grup sobre ocupació i elevades en sessió plenària de l’FBC, que posteriorment varen ser incorporades íntegrament al Pla d’Ocupació aprovat en el si de la Mesa Social Tripartida i en Consell de Govern el passat mes de juny.

En aquest sentit, cal recordar que coincidint amb el seu procés d’elaboració i redacció, en el III període de sessions de l’FBC es va constituir un grup de treball específic, les aportacions del qual s’emmarquen en un procés de participació plural i ampliada a agents socials i entitats sectorials, a més de la coordinació interdepartamental que desenvolupa l’executiu balear, i que orienten l’acció de govern en aquesta matèria durant el període de vigència previst.

La reunió que s’ha mantingut avui ha comptat amb la participació de Rafael Pons (Consell Insular de Mallorca), Pilar Pons (vicepresidenta i consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular de Menorca), Vicente Roig (Consell Insular d’Eivissa), Ana Regueró (CAEB), Cristina Julià (cambres de Comerç), Esther Díaz (PIMEB), Antoni Alcover (Col·legi d’Economistes), Bartomeu Cantallops i Carlos Rullán (Cercle d’Economia), M.ª Ángeles Marí (ATA), Teresa Mier (ABEF), Ana Isabel Martorell (Ausbanc), Margalida Payeras (UIB) i Jordi Gual (USO).


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS