Notícies i actualitat

El Consell Insular i l’Associació de fabricants de calçat de Menorca han firmat un conveni de col·laboració per a l’any 2018

Data : 25/04/2018

El Consell Insular i l’Associació de fabricants de calçat de Menorca han firmat avui a Ciutadella un conveni de col·laboració econòmica per donar suport a la promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca. La quantitat aportada pel Consell Insular, a través d’aquest conveni, és de 70.000€.

L’objectiu d’aquest conveni és donar suport al programa de promoció comercial de les empreses fabricants de calçat a Menorca i, així, recolzar les campanyes publicitàries i fomentar la presència del calçat en revistes i xarxes socials. Entre les actuacions previstes de l’Associació del calçat també es troba promocionar l’etiqueta de la marca de garantia avarca de Menorca.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha volgut remarcar la voluntat de l’equip de Govern del Consell en seguir potenciant la indústria del calçat de Menorca i aprofundir en la projecció a l’exterior de les empreses menorquines.

Per la seva banda, el conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha explicat que amb aquests ajuts es vol apostar per un dels sectors industrials més importants per a Menorca i fomentar la dinamització de l’economia insular.


Maó, 24 d’abril del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS