Notícies i actualitat

El Consell destina 25.000 euros al programa Projecte Home

Data : 24/10/2014

La Conselleria de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca destina una partida de 25.000 euros per ajudar a mantenir a Menorca el programa Projecte Home en la seva lluita contra les drogodependències. Així ha quedat explicitat avui en el conveni de col·laboració signat entre la titular d'aquest departament, Aurora Herráiz, i el president de la Comissió Delegada de la Fundació Canònica Home Lliure – Projecte Home Balears, Tomeu Català.

La Fundació Home Lliure, mitjançant Projecte Home Balears, és una entitat sense ànim de lucre que té per objecte la rehabilitació i la inserció social i laboral dels toxicòmans.

El Consell Insular, en el marc de les competències que té estatutàriament atribuïdes en matèria de serveis socials, assistència social, desenvolupament comunitari i integració, té interès a donar suport a aquest projecte com a activitat específica i complementària, ja que la Fundació Home Lliure, a través de Projecte Home, es coordina amb el Servei de Drogodependències del Consell Insular de Menorca per al desenvolupament del seu projecte.

La Fundació Home Lliure es coordinarà amb el Servei Coordinador de Drogodependències, que depèn del Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, per tal de dur a terme accions mitjançant les quals els usuaris de l'esmentat servei podran optar a serveis específics que completin l'oferta terapèutica, com ara comunitats terapèutiques, etc., dels quals disposa la Fundació Home Lliure.

«Des del Consell Insular volem destacar el gran treball que desenvolupant Projecte Home ajudant les persones amb problemes de drogoaddiccions a refer la seva vida», explica la consellera Herráiz.

El president Tomeu Català ha acudit al Consell Insular acompanyat del nou director general d'aquesta entitat, Jesús Mullor, i ambdós han pogut mantenir unes paraules de cortesia amb el president Santiago Tadeo.

Maó, 24 d'octubre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS