Notícies i actualitat

Menorca participa a la fira "Routes Europe"

Data : 23/04/2018

Per primera vegada, la Fundació Foment del Turisme de Menorca assisteix al considerat com el major esdeveniment europeu sobre connectivitat aèria.

Maite Salord: “Cerquem explorar les opcions possibles per millorar la connectivitat cap a Menorca, especialment fora dels mesos de temporada alta”.

La FFTM també ha participat aquest cap de setmana a la fira B-Travel de Barcelona, on ha pogut constatar el gran interès que desperta el Camí de Cavalls.


La Fundació Foment del Turisme de Menorca participa del 22 al 24 d’abril a la fira de connectivitat aèria Routes Europe que se celebra a Bilbao. És la primera vegada que l’organisme turístic assisteix al que es considera el major esdeveniment europeu al voltant de la indústria aeroportuària, i ho fa de la mà de l’Agència de Turisme de Balears (ATB). L’actual edició comptarà amb l’assistència de 100 aerolínies, 300 aeroports, 50 autoritats turístiques i més de 1.200 delegats.

L’agenda de reunions de la FFTM, feta en coordinació amb AENA, l’Aeroport de Menorca i l’ATB, s’ajusta a les necessitats i prioritats de l’illa. Així, es mantindran trobades amb companyies aèries que operen en mercats estratègics per a Menorca com són Regne Unit, França, Alemanya, Espanya, Països Baixos i països nòrdics, entre d’altres.

La finalitat no és altra que establir contactes de cara a l’obertura de noves rutes o l’ampliació de les ja existents, sempre amb la desestacionalització i la diversificació dels fluxos turístics com a eixos irrenunciables. Al respecte, la consellera de Promoció Turística, Maite Salord, explica que amb aquesta acció “la FFTM cerca explorar totes les opcions possibles per millorar la connectivitat cap a Menorca, especialment fora dels mesos de temporada alta”.

Menorca a la fira B-Travel
Aquests dies la FFTM també ha estat present a B-Travel, el saló turístic que organitza Fira de Barcelona a Montjuic. B-Travel es presenta com una fira integral amb representació de tots els segments turístics, entre els quals el familiar, l’esportiu, el cultural i el gastronòmic.

Els grans blocs temàtics han estat un any més els següents: Adventure, dirigit als amants de la naturalesa i l’ecoturisme; Culture, adreçat als entusiastes de l’art, la història i la cultura; Happy, orientada a l’oci i el benestar en família; Special, per als viatgers interessats en el nou luxe i el shopping; i Delicious, la proposta pensada per als viatgers gourmands.

Menorca, que hi ha assistit de la mà de l’ATB, ha estat present a la secció Adventure, on ha donat a conèixer l’àmplia varietat de productes i serveis amb què compta dintre del segment del turisme actiu.

Un any més, el públic ha mostrat especial interès en el Camí de Cavalls i en les possibilitats que ofereix per a la pràctica del senderisme, el trail, el cicloturisme o les rutes a cavall. La gastronomia ha despertat també molt d’interès. Altres propostes, com el cicloturisme o la nàutica, també han tingut una bona acceptació entre els potencials turistes catalans.

L’assistència a B-Travel forma part de l’estratègia seguida per la FFTM per posicionar Menorca com una destinació idònia per a l’oci i la pràctica de l’esport a l’aire lliure, una estratègia que se sustenta en la riquesa ambiental i paisatgística de l’illa i que cerca diversificar l’oferta per atreure un turisme de major qualitat.

Maó, 23 d'abril de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS