Notícies i actualitat

Reunió de coordinació dels accessos a les platges del sud de Ciutadella

Data : 20/04/2018

Divendres 20 d’abril s’ha celebrat a l’Ajuntament de Ciutadella la reunió anual per a la informació i coordinació de les mesures a aplicar en els accessos a les platges del sud de Ciutadella per a la temporada de 2018.

A aquesta reunió hi han assistit l’Ajuntament de Ciutadella, el Consell Insular de Menorca, la Direcció Insular de l’Administració de l’Estat a Menorca (Director Insular, Guàrdia Civil i Policia Nacional), Policia Municipal, representants de l’empresa Autocares Torres i representants de la Fundació Discapacitats de Menorca.

L'organització del servei d'informació i control, a diferència de la temporada passada, habilitarà el filtre a la cruïlla de Sant Joan de Missa des del seu inici dia 12 de maig. Per altra banda es mantindran els punts de control d’accés a les platges de Cala en Turqueta, Macarella i Son Saura, dins els camins de titularitat del consell insular, on es podrà fer un gir complet en cas que l’estacionament estigui ple.

La principal novetat per a la pròxima temporada serà la posada en funcionament del bus de Macarella. L’objectiu d’aquest servei és garantir que residents i visitants puguin anar a Macarella. L’empresa concessionària Autocares Torres, l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca col·laboren per facilitar la visita a Macarella garantint la seguretat d’arribar-hi gràcies a poder realitzar les reserves dels bitllets amb antelació.

Aquest servei de bus substituirà tota la capacitat de l’actual aparcament de Macarella, per la qual cosa és incompatible amb el trànsit rodat i l’accés amb vehicle privat. La capacitat màxima diària de transport d’usuaris a Macarella a través del bus llançadora garanteix que en tot moment no es superi la capacitat de l’aparcament actual donat que els viatgers hauran d’anar i tornar el mateix dia. Aquesta mesura va en línia amb la promoció d’un transport sostenible i la preservació dels espais naturals per mantenir el seu atractiu turístic.


Maó, 20 d’abril de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS