Notícies i actualitat

El Consell posa en marxa un curs sobre tècniques de comercialització del peix a la Reserva de la Biosfera

Data : 20/10/2014

La Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça, a través de l'Agència de la Reserva de la Biosfera de Menorca, posa en marxa el “Curs sobre tècniques de comercialització i valor afegit en els productes de la pesca a la Reserva de Biosfera de Menorca”.

Aquest curs està emmarcat dins del programa “Protecció Marina i diversificació del sector pesquer a la Reserva de la Biosfera” a través del Fons Social Europeu i mitjançant el programa Emplea Verde de la Fundació Biodiversitat.

L'objectiu del curs és formar als professionals de la pesca en tècniques de màrqueting i comercialització i en mètodes per augmentar el valor afegit dels productes pesquers, apropar-los a aquestes noves eines i familiaritzar-los amb els conceptes d'innovació i valor afegit, perquè siguin capaços d’identificar noves oportunitats de negoci.

Està dirigit a les dones, familiars de pescadors, pescadores, armadores, empleades del sector pesquer i aqüícola així com també a les botigues comercialitzadores de productes de la ma en tots els seus vessants i noves emprenedores procedents del sector pesquer de Menorca.

Les dates d'inscripció al curs s'inicien avui 20 d'octubre i fins el dia 31 d'aquest mes. Es pot trobar més informació a la pàgina web: www.biosferamenorca.org apartat projecte marí reserva biosfera de Menorca, on estan disponibles la fitxa del curs i la fitxa d'inscripció.

El curs tindrà lloc a la seu del Consell Insular de Menorca, a la plaça Biosfera de Maó, amb una durada de 30 hores lectives i s'iniciarà el proper dia 3 de novembre fins el 7 de novembre. És gratuït i les seves places són limitades.

Serà impartit pel docent José Carlos Macías Rivero, llicenciat en Ciències del Mar amb 15 anys d’experiència en matèria de pesca, aqüicultura i comercialització, treballant entre d'altres com a consultor per la FAO i altres organismes internacionals.

En cas que necessiti ampliar la informació necessària pot consultar la pàgina web: www.biosferamenorca.org, enviar un mail a: reserva.biosfera@cime.es o al telèfon 971 356251.

El conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, recorda que aquest curs està emmarcat en el  Pla de Suport i Promoció del Sector Pesquer de Menorca, el qual compta amb una dotació de 136.168 euros. De fet, aquest disasbte es va presentar la campanya de promoció del consum del peix i marisc fresc entre la població de Menorca. “El nostre objectiu és ajudar als diferents sectors productius de Menorca”, explica Villalonga.


Maó, a 20 d'octubre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS