Notícies i actualitat

El Consell torna a donar suport als premis Jove Empresari i Jove Emprenedor

Data : 20/10/2014

ImatgeCom si fos ahir quan es convocaven per primera vegada, els PREMIS JOVES EMPRESARIS DE BALEARS de l’associació Joves Empresaris de Balears, arriben al seu desè aniversari amb l’objectiu reconèixer i valorar la tasca d’aquells empresaris i emprenedors de la nostra comunitat autònoma que, sent joves, es distingeixen per la seva idea de negoci, pel sistema de gestió de la seva empresa o per qualsevol d’altre aspecte rellevant en l’àmbit empresarial. Uns premis que compten, per primer cop, amb el recolzament de l’Obra Social de La Caixa.

Encara que els premis mantenen les dues categories per cadascuna de les illes, a més dels premis Balears, aquest any s’incorporen novetats:

Premi Jove Empresari, adreçat a empresaris amb projectes més consolidats i que porten com a mínim dos anys d’activitat empresarial. Enguany, les candidatures vindran proposades pels propis associats de l’entitat i un jurat qualificat escollirà quin serà el Jove Empresari premiat.

Premi Emprenedor Jove, dirigit a emprenedors de les nostres illes, que en aquests moments estan desenvolupant i donant forma al seu projecte empresarial, i que encara no està funcionant o si ja estan en marxa conten amb un antiguitat inferior a 2 anys. S’amplia d’un any a dos l’antiguitat de funcionament del projecte emprenedor.

Com a l’edició anterior, per tal de presentar les candidatures, s’haurà d’emprar l’aplicació informàtica que es va estrenar l’any passat i que facilita la presentació de candidatures, simplificant i agilitzant el procés de participació. Tots els participants disposaran de tota la informació de premi online i podran accedir, des de qualsevol terminal, a la informació de la seva candidatura per anar construint-la a la seva voluntat. I de la mateixa manera, posteriorment, els membres del jurat podran revisar la informació d’una manera més àgil i directa.

En quant a la dotació dels premis, s’amplia substancialment la dotació, basada específicament en una bossa de serveis de recolzament empresarial com sessions formatives específiques en gestió empresarial o habilitats directives, diversos serveis empresarials i d’assessorament, un espais de coworking al Plató, entre d’altres.

A l’hora d’atorgar el Premi Jove Empresari de Menorca, el jurat valorarà el caràcter innovador del projecte, la creació de llocs de treball, l’evolució de les dades econòmiques de l’empresa, l’aplicació de polítiques de responsabilitat social empresarial (respecte al medi ambient, inserció de col·lectius en risc d’exclusió, polítiques de conciliació de vida familiar i laboral, etc), l’estratègia de creixement i expansió i les polítiques de gestió i qualitat.

En quant a les candidatures presentades al Premi Jove Emprenedor de Menorca, el jurat valorarà la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, el caràcter innovador del projecte, el potencial de creixement i l’aplicació de polítiques de responsabilitat social empresarial.

Les bases del premi i tota la informació per poder participar estan al microsite www.etmereixesunpremi.com.

La data límit de presentació de candidatures és fins el 20 de novembre de 2014 i l’entrega de premis tindrà lloc el dia 4 de desembre.

Santi Camps, Vicepresident de Joves Empresaris de Baelars: “Parlo com a delegat de Joves Empresaris a Menorca i vicepresident de l’entitat, però en aquest cas, amb l’experiència viscuda en primera persona per haver estat premiat fa dos anys. El simple fet de presentar-se, ja es un guany important perquè ajuda a reflexionar estratègicament sobre el propi projecte i li dona forma.”

Pilar Pons, Consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular de Menorca: “Un any més, recolzem aquesta iniciativa de Joves Empresaris en la que es reconeix la idea i la il·lusió dels que comencen la seva trajectòria empresarial i per altre banda, es posar en valor el treball i l’excel·lència d’empresaris amb projectes consolidats. Valorem molt positivament la feina que fa Joves Empresaris, aconseguint la continuïtat de les seves iniciatives i l’optimisme i dinamisme amb la que l’entitat porta a terme els seus projectes.”

Omar Esteban Garcia, Director Àrea de Negoci de La Caixa: “Per nosaltres és una sort i un privilegi poder col·laborar amb Joves Empresaris de Balears i al mateix temps, poder tornar a la societat allò que ens dona. Aquests premis, a més, fomenten la innovació i el talent ”

Maó, 20 d'octubre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS