Notícies i actualitat

Presentada la campanya per promoure el consum de peix i marisc fresc entre la població de l'Illa

Data : 18/10/2014

El President del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, el Conseller d’Economia, Fernando Vilallonga, el director Insular, Jose Luis Orfila i els Presidents de les Confraries de Maó, Fornells, i Ciutadella, el Sr. Pito Quintana, el Sr Joan Pons i el Sr. Pep Caules, respectivament, han presentat avui, a la Peixateria Municipal de Ciutadella, la campanya per promoure el consum de peix fresc entre la població de l'illa de Menorca.

La campanya, sota l'eslògan “Peix i marisc fresc ho és bo!, s'iniciarà el pròxim dia 22 d'octubre i tindrà una durada de dos mesos, fins el 22 de desembre, i compta amb una dotació de 24.691 euros. La campanya ha estat promoguda pel Consell Insular de Menorca, i finançada pel Govern Balear i el Fons Europeu de Pesca.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració de ciutadans menorquins de diferents edats i al suport de les confraries de pescadors i diferents professionals del sector de la pesca de Menorca.

Es publicaran 19 anuncis en premsa escrita, un banner durant 60 dies en dos diaris digitals d'àmbit insular i s'emetran 129 anuncis de ràdio en les diferents emissores de l'illa, tots ells amb l'eslògan “ Peix i marisc fresc ho és bo!

A més s'emetran 21 microespais en tres emissores insulars on es podrà conèixer amb més detall el món de la pesca, el sector pesquer, els seus professionals, les seves confraries, i en quins comerços podem trobar el peix i el marisc per al seu consum. Sens dubte, els principals protagonistes d'aquesta campanya seran les persones que treballen en el sector pesquer de l'illa, els comerços i les confraries de pescadors.

En els comerços i punts de venda de peix i marisc es repartiran fins a 12.000 flyers/receptes per obsequiar als clients per a que puguin elaborar fins a 8 receptes diferents a base de peix i marisc de la nostra mar.

El President del Consell Insular de Menorca recorda que aquesta campanya s'emmarca dins del pla de suport i promoció del sector pesquer de Menorca que fa breus setmanes es va presentar en el Consell Insular de Menorca.

Sens dubte el sector pesquer ha de dur a terme, amb el suport de l'administració, accions encaminades a preservar i potenciar la pesca sostenible, incorporant de manera progressiva una sèrie d'actuacions i polítiques perquè aquesta activitat mil·lenària resulti una activitat rendible, duradora i respectuosa amb el medi marí.

Des del Consell Insular de Menorca s’està treballant perquè tinguem un bon estat de salut de les nostres aigües, que asseguri el futur dels recursos marins, i en conseqüència el futur de l'activitat pesquera.

El Conseller d'Economia Medi Ambient i Caça ha manifestat que des del Consell Insular de Menorca “hem iniciat aquesta primera campanya de promoció de consum de peix i marisc fresc de Menorca, conjuntament amb les confraries, per potenciar i donar valor al producte fresc provinent de la mar, a més d'incentivar i dinamitzar els punts de venda comercialitzadors d'aquests productes”.


Maó, 18 d'octubre del 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 5Foto 6
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS