Notícies i actualitat

L’Estadi Maonès acull una nova edició de l’Escola Esportiva d’Integració social de futbol del Real Madrid

Data : 17/10/2014

La consellera de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, Aurora Herráiz, ha signat avui un conveni amb el president del club Deportivo Menorca, Ángel Río, per a la cessió d’ús temporal de les instal·lacions esportives de l’estadi maonès de Maó.

El Club Deportivo Menorca cedeix al Consell Insular de Menorca l’Estadi Maonès, perquè aquest el posi a disposició de la Fundación del Real Madrid per a la posada en funcionament i el desenvolupament de l’Escola Esportiva d’Integració social de futbol. El Club Deportivo Menorca coordinarà els horaris de les seves activitats amb els de l’Escola Esportiva d’Integració social.

La cessió de l’estadi al Consell Insular de Menorca es fa per un període que s’inicia l'1 d'octubre de 2014 i que finalitzarà el 30 de juny de 2015, que serà prorrogable per acord exprés de les parts i per anualitats successives.

El Club Deportivo Menorca té assumida la concessió d’ús privatiu normal de les instal·lacions esportives municipals de l’Ajuntament de Maó, anomenades Estadi Maonès, ubicades al carrer Albert Camús, amb un termini d’execució del 3 d’agost del 2007 al 30 de juny del 2016.

El Consell Insular de Menorca i la Fundación Real Madrid manifesten la voluntat de sumar esforços per a la constitució i manteniment d’una Escola Esportiva d’Integració social de futbol a Menorca, per a fillets d’entre 5 i 17 anys, dels que una part seran alumnes en risc d’exclusió social.

Aurora Herráiz ha destacat que aquesta escola vol ser un instrument educatiu susceptible de contribuir al desenvolupament integral de la personalitat dels qui practiquen l’esport, així com un factor d’ integració social en benefici de qui pateix qualsevol tipus de problemàtica que pugui propiciar la seva marginació, alhora que es vol promoure i difondre els aspectes culturals vinculats a l’esport.

L’activitat de futbol es portarà a terme els dimarts i els dijous de 16 a 18 hores, a partir de l'1 d’octubre de 2014 i fins al 30 de juny de 2015.
Durant la signatura del conveni, la consellera ha fet entrega d’un obsequi de la Fundación del Real Madrid en el Club Deportivo Menorca, així com el bolígraf amb què el director de Relacions Institucionals del Real Madrid, Emilio Butragueño, va signar el conveni amb el Consell Insular de Menorca.

Maó, 17 d’octubre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS