Notícies i actualitat

Aquests dies, 42 empreses i professionals de Menorca han finalitzat diferents cursos del Pla +TIC Menorca

Data : 17/10/2014

Aquests dies, 42 empreses i professionals de Menorca han finalitzat diferents cursos, en els quals, amb una atenció personalitzada, han pogut treballar la seva presència en línia i han experimentat de primera mà en la creació d’un lloc web, un blog o una pàgina de Facebook del seu negoci. Aquesta formació és eminentment pràctica i gratuïta i està cofinançada pel programa Leader.

La consellera Pilar Pons manifesta la seva satisfacció perquè els cursos “donen els fruits esperats i ja es comencen a notar els efectes del seu aprofitament, com per exemple amb la creació dels primers blogs per part dels alumnes”.

El Consell Insular de Menorca considera essencial potenciar l’accessibilitat a la gestió i a l’ús de l’administració electrònica de tot el teixit empresarial menorquí i fomentar una innovació que els permeti millorar la productivitat i competitivitat.

Amb aquests cursos les empreses aprenen a utilitzar aplicacions pràctiques d’eines TIC que els ajuden a promocionar el seu negoci, captar un major nombre de possibles clients i millorar també el seu prestigi professional.

Per això, des del mes de març passat la nostra institució organitza diverses accions de formació, sensibilització i divulgació per al foment de l’ús de les TIC entre les petites empreses, microempreses i autònoms de Menorca que continuaran fins a final d’any i es poden consultar, juntament amb altres informacions, al web www.formaciotic.cime.es.

Maó, 17 d'octubre de 2014.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS