Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca destina 40.000 euros al Club de Jubilats de Ferreries per a l’ampliació del seu centre

Data : 15/10/2014

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, s’han reunit avui amb el batle de Ferreries, Manuel Monerris, per a la signatura d’un conveni per a l’ampliació del Centre de Jubilats de Ferreries.

El Consell Insular de Menorca aportarà a l'Ajuntament de Ferreries la quantitat màxima de 40.000 euros del seu pressupost de 2014, que abonarà a l'Ajuntament de Ferreries en finalitzar les obres després que aquest hagi justificat la realització de l'activitat subvencionada. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Ferreries, en data 9 de juny de 2014, va aprovar el Projecte d'ampliació en planta baixa de l'edifici entre mitgeres destinat a centre social, amb un pressupost d'execució per contracta de 81.194,15 euros

L’Ajuntament de Ferreries compta amb un edifici municipal que consta de planta baixa i tres plantes pis situat al carrer Reverend Pare Huguet, núm. 48, de Ferreries, i des de l’any 1990 la planta baixa està destinada al Centre de Jubilats de Ferreries on hi ha el bar i unes oficines d'aquesta entitat.

Davant la creixent demanda d’espai d’aquest col·lectiu per poder realitzar diverses activitats (balls de saló, tallers, i altres) ja fa uns anys es va plantejar la possibilitat d’ampliar aquesta planta baixa. Aquesta ampliació contempla la cobertura de part del pati posterior del solar on s’ubica l’edifici, reservant-ne una part per garantir la ventilació i la il·luminació. L’afectació de l’edifici existent es reduirà a un estintolament que permetrà obrir la paret posterior per comunicar de forma diàfana l’espai existent amb la zona ampliada.

Cal destacar que aquest conveni respon a les peticions que els propis usuaris del Club de Jubilats de Ferreries van traslladar en el president del Consell Insular de Menorca durant una de les seves visites al centre. Es tracta d’un compromís assumit pel Consell Insular de Menorca amb tots els clubs de jubilats de l’illa per millorar les prestacions i condicions dels diferents equipaments de Menorca.

El Consell Insular de Menorca, en exercici de les seves competències, té la voluntat de donar suport a les entitats sense ànim de lucre integrades per gent gran que realitzen activitats de caràcter sociocultural, promouen accions d’ajuda mútua i solidaritat, fomenten hàbits de vida saludables i duen a terme programes i activitats de promoció de l’autonomia personal, de prevenció de la dependència, d'oci i temps lliure.

Maó, 15 d'octubre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS