Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca informa en el Ministeri de Foment del compliment dels terminis acordats per l’execució de les obres a la Me-1

Data : 14/10/2014

El conseller de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca, Luís Alejandre, el director Insular de Mobilitat, Tomeu Martí, i el director insular de Transports i Projectes, Joan Mascaró, han assistit a la reunió de la comissió bilateral mixta del Ministeri de Foment, que s’ha celebrat avui a Madrid, i en la que hi estaven presents la sotsdirectora general d'Estudis i Projectes del Ministeri de Foment, Fuencisla Sancho Gómez, el sotsdirector general de Programes Pressupostaris i Activitats Econòmiques del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, José María Palancar Valero, i Rafael Ruso Cortés, de la Delegació del Govern de les Illes Balears.

La comissió s’ha celebrat amb motiu de l’acord aprovat pel Consell de Ministres en data 12 d’octubre de modificació dels sostres pressupostaris en matèria de carreteres, i en la que s’inclou el conveni entre el Ministeri de Foment i el Consell Insular de Menorca.

Durant la sessió, els representants del Consell Insular de Menorca han informat dels terminis de licitació i certificació del projecte de millora de la carretera general. S’ha informat sobre el compliment dels terminis acordats amb el Ministeri de Foment de l’inici de les obres de la carretera en el tram Maó-Alaior, i dels terminis d’entrega del projecte constructiu del tram Ferreries-Ciutadella. Així mateix, s’ha donat compte de l’estat del projecte d’obres de la carretera de Ferreries, complementari a la variant de Ferreries, dintre del termini establert, i dels tràmits i procediments que s’estan seguint des del Consell Insular de Menorca per tal de modificar la secció viària d’aquesta carretera, i cedir-la a l’Ajuntament de Ferreries per atorgar-li caràcter de carrer.

Cal recordar que, en data 16 d’octubre de 2012, el Ministeri de Foment va ratificar el conveni de carreteres de 67,8 milions d'euros per millorar la carretera general signat l’any 2007 amb el Consell Insular de Menorca, amb la condició que se certifiquessin les obres realitzades.  Així, es va acordar a la reunió de la Comissió Mixta entre Foment i representants del Departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca, que va tenir lloc a Madrid amb l'ordre del dia de certificar les obres fetes a 31 de desembre de 2011 i informació sobre les certificacions posteriors.

El termini d’execució del projecte de millora de la Me-1 finalitzava l’any 2014, pel que el principal objectiu del Consell Insular de Menorca és el de complir amb els terminis acordats, per poder així, mantenir les inversions pactades l’any 2007 amb el Ministeri.

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luís Alejandre, ha destacat el bon enteniment i les bones percepcions manifestades pels representants del Ministeri durant la comissió, els quals “han valorat molt positivament que estiguem complint els termenis i estiguem informant del procés en temps i forma”.


Maó, 14 d'octubre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS