Notícies i actualitat

El Consell activa un nou canal d’informació sobre el «Lloguer turístic»

Data : 17/04/2018

El Consell Insular de Menorca ha posat en funcionament un nou canal d’informació sobre el “Lloguer turístic” dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer tots els aspectes relacionats amb aquesta activitat.

La voluntat del Consell Insular de Menorca és facilitar una via de comunicació entre l’Administració i els interessats per respondre de manera individualitzada totes les qüestions que generin confusió sobre l’activitat del lloguer turístic.

Per aquest motiu s’ha posat en funcionament aquest espai on s’hi trobaran diferents apartats: requisits a complir, documentació que es requerirà després de la presentació de la DRIAT, preguntes més freqüents i un espai lliure per llançar aquells dubtes dels quals es vulgui obtenir una resposta.

A més a més, el Consell ha recollit les preguntes que s’han formulat de manera més freqüent durant els darrers mesos i s’han contestat de manera genèrica al mateix portal. Les preguntes més concretes seran contestades directament a la persona interessada utilitzant el mateix canal d’informació. El servei d’Ordenació Turística tindrà com una de les seves prioritats donar resposta a totes les incògnites que es puguin generar a fi de contribuir amb el desenvolupament de l’activitat de la comercialització d’estades turístiques.

A la seu del Consell Insular de Maó també es troba un ordinador on es podran fer les consultes online. Aquest romandrà disponible a partir del dia d’avui tot i que encara no s’ha aixecat la suspensió per a la inscripció de noves estades turístiques.

El procés de delimitació provisional de les zones aptes per la comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial es troba en aquests moments en exposició pública amb un termini de 30 dies hàbils. Un cop hagi finalitzat el període d’exposició pública serà quan s’aprovarà definitivament per Ple del Consell Insular de Menorca amb la consegüent publicació de la proposta al BOIB.

A partir d’aquest moment es podran inscriure novament les estades turístiques que estiguin a les zones aptes i que compleixin amb els requisits establerts a la normativa turística. Tot i així, el Consell Insular vol posar ja tota la informació a l’abast de les persones que tinguin interès a llogar estades turístiques un cop s’hagi aprovat definitivament la zonificació.

Portal web: http://www.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=49287

Maó, 17 d’abril del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Portal web
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS