Notícies i actualitat

Valoració dades d'atur

Data : 02/10/2014

Avui el Govern balear ha donat a conèixer les dades de l’atur corresponents al mes de setembre de 2014 i Menorca ha tornat a ser l'Illa en la que aquest índex ha davallat més respecte al mateix període de l'any passat: un 11,9% menys, que es tradueix en 665 persones menys.

Aquesta xifra suposa encadenar una sèrie de 23 mesos consecutius de reducció de l'atur interanual. Actualment figuren 4.910 persones a la llista de l'atur i ens hem de remuntar fins a finals de l'any 2008 per trobar una xifra sota els 5.000 aturats.

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, fa una valoració positiva d'aquest fet. “És una prova de que hem de continuar amb els esforços potenciant la col·laboració público-privada amb l'objectiu de reduir al màxim aquesta xifra”.

Espanya i el conjunt de Balears també han davallat en comparació a fa un any amb un reducció del 5,8 i 10% respectivament. Pel que fa la comparativa amb el mes anterior, l'atur al setembre puja un 19,4%, augment lògic i habitual a aquestes dades.

Maó, 2 d'octubre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS