Notícies i actualitat

La Conselleria de Turisme imparteix tallers de set temàtiques diverses en els centres docents

Data : 30/09/2014

El departament té ja 47 sol·licituds que espera ampliar, abans que demà finalitzi el termini per fer peticions

La Conselleria de Turisme del Consell Insular de Menorca impartirà tallers de set temàtiques distintes en els diferents centres escolars de l'illa entre els mesos d'octubre i juny, cursos inclosos en el Programa de Salut Jove i Cultura de la institució insular, que té com a finalitat fer arribar als alumnes i famílies les habilitats i actituds i valors que contribueixen a millorar el nostre estat de benestar.

Aquesta temporada, el departament de turisme del Consell Insular de Menorca ha augmentat l'oferta. En total ofereix als centres docents un total de set tallers que inclouen a més visites a monuments, jaciments megalítics i centres operatius estratègics, entre d'altres. Segons la consellera, M. Salomé Cabrera, "l'objectiu d'aquests tallers és que la gent jove es familiaritzi amb la indústria turística, vegi la importància de la interacció amb la societat i es sensibilitzi amb la seva importància a través del seu coneixement. Creiem també que és una manera de poder descobrir vocacions".

L'acollida dels centres ha estat molt positiva, ja que han sol·licitat un total de 47 tallers amb els següents repartiments: "Anam de Vacances" (4); "Coneguem un hotel" (8); "Coneguem el Funcionament d'un Aeroport" (22); "Coneguem un Establiment de restauració" (2); "Turisme Cultural" (5); "Turisme i emprenedoria" (2) i "Turisme com a Professió" (4).

Els tallers s'adrecen a grups d'aula de les etapes compreses en educació primària, secundària (ESO) i cicles de formació de grau mitjà i superior, així com de batxillerat. Amb aquests tallers, la Conselleria de Turisme persegueix sensibilitzar i conscienciar els joves i les famílies de la implicació tant professional com personal del turisme en la nostra vida economicosocial. De la mateixa manera, es tracta de sensibilitzar els estudiants perquè acceptin aquesta realitat i entenguin que la cura del turista és una manera de crear riquesa en el seu entorn.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS