Notícies i actualitat

Uns 35 alumnes iniciaran la setena edició de l'Escola d'Art Dramàtic el proper 13 d'octubre al nou teatre Albert Camus de Sant Lluís

Data : 30/09/2014

Avui mateix, la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo, i els professors Pitus Fernández i Jaume Gomila han explicat els detalls de la setena edició de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca que s'iniciarà el proper dia 13 d'octubre en una ubicació diferent de la dels darrers anys, en els quals ha tingut lloc a l'IES Biel Martí de Ferreries: el nou teatre Albert Camus, de Sant Lluís.

Aquesta escola, organitzada per la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació, consta de dos cursos regulats en arts escèniques, i atén un doble perfil: per una banda els joves interessats a preparar-se per accedir posteriorment a estudis artístics superiors, i per una altra, els adults que volen millorar la seva formació.

El primer grup està format per vint alumnes i el segon per quinze. S'hi poden inscriure a partir de 16 anys fins a 65, encara que de vegadas hi ha hagut estudiants de més edat.

Com l'any passat, el professorat està format per Pitus Fernández, que compagina la direcció amb l'assignatura d'Interpretació (170 hores), Jaume Gomila, coordinador i encarregat de donar Veu (100 hores) i Maite Villar que ensenyarà Moviment (80 hores).

Els horaris de primer curs són: Interpretació, dilluns de 17 a 20 h; Veu els dimecres de 17 a 18.30 hores, i Moviment un dissabte de cada mes, de 14 a 20.30 hores. Per al segon curs, Interpretació, dimarts de 17 a 20 hores; Veu, dimecres de 18.30 a 20 hores, i Moviment, un diumenge de cada mes, de 9 a 15.30 hores. El preu de tot el curs és de 180 euros.

Des de l'Escola s'ha explicat que el fet que es pugui celebrar la setena edició i que els estudiants procedeixin dels diferents municipis de Menorca demostra l'arrelament d'aquesta institució, organitzada pel Consell Insular.

El canvi d'ubicació des de l'IES Biel Martí de Ferreries cap al nou teatre Albert Camus de Sant Lluís obeeix a raons tècniques i d'espai, segons han explicat els responsables de l'Escola.

Pitus Fernández ha expressat que aquests estudis tenen vocació de ser instrument de comunicació humana, de manera «que tant poden servir a un advocat, com a un botiguer o a un dentista». Més informació a www.artdramaticmenorca.info.

Maó, 30 de setembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.artdramaticmenorca.info
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS