Notícies i actualitat

El Consell penja al seu web informació sobre els contractes menors superiors a 3.000 euros per potenciar la transparència

Data : 29/09/2014

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del CIM, Pilar Pons, informa que aquests darrers mesos s’ha treballat en la línia de feina iniciada per l'equip de govern actual, que el setembre de 2013 va incorporar al web, dins l’apartat de Participació Ciutadana, un nou espai de Transparència que reforça l’exercici d’una gestió clara i propera al ciutadà amb informacions diverses.

La consellera explica que a partir d’ara els ciutadans i les ciutadanes també podran tenir accés a la informació relativa als contractes menors superiors a 3.000 euros, amb indicació de l’adjudicatari i de l’import, així com també a la llista de despeses, relacionades per departaments, relatives a publicitat i propaganda en tots els mitjans de comunicació.

Aquesta informació és publica i es pot trobar al web insular www.cime.es, a la secció Transparència de l'apartat de Participació Ciutadana. http://www.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=4943

Aquestes iniciatives responen tant al compliment de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, que disposa, entre altres, que s’ha de fer pública la informació relativa als actes de gestió administrativa amb repercussió econòmica o pressupostària; com a l’aprovació d’un acord de Ple del CIM, adoptat per unanimitat el passat 27 de gener.

La consellera Pilar Pons expressa «el compromís de l’equip de govern a l’hora de donar continuïtat i millorar la transparència a la institució».

Afegeix que «amb la publicació de tots aquests documents, es dóna una passa més per guanyar credibilitat davant la societat, la qual podrà conèixer de primera mà en què es gasten els recursos públics i l’esforç que es fa per aconseguir-ne una gestió eficient, prioritzant les actuacions segons les línies marcades cada any».

Maó, 29 de setembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS