Notícies i actualitat

Menorca, aventura al Camí de Cavalls a l'alberg de Sa Vinyeta "MOVIC’18"

Data : 10/04/2018

La setmana passada, de dimarts a divendres, és va dur a terme, a l’alberg Sa Vinyeta, el tercer campament monotemàtic del programa AlternaNits 2017-2018: anomenat Aventura al Camí de Cavalls. Les colònies es van realitzar gràcies al premi de 4.800 € de la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) dins el programa MOVIC’18 que va rebre l’activitat i l’organització de l'INJOVE.

Un total de 30 joves de tots els pobles de Menorca d’entre 14 i 18 anys van gaudir de manera totalment gratuïta de quatre dies temàtics, plens d'activitats i emocions que s'iniciaren el dimarts dia 3 acabaren el divendres dia 6 d’abril.

La proposta va oferir als joves l'oportunitat d'acostar-se al món de l’alberguisme, coneixent l’alberg de Sa Vinyeta a Ciutadella i l’existència de la REAJ, la xarxa nacional d’albergs d’Espanya.

Mitjançant excursions, xerrades, visites culturals, demostracions i activitats dirigides es pretengué assolir els següents objectius:
- Donar a conèixer el Camí de Cavalls, la seva història i la seva diversitat.
- Promocionar i difondre la REAJ (Xarxa d’albergs espanyols), així com l’alberg de Sa Vinyeta.
- Fomentar l’esperit emprenedor de la joventut.
- Conscienciar sobre la necessitat de preservar el medi ambient .
- Fomentar valors esportius, culturals, solidaris, d’igualtat, cooperació i respecte entre la joventut.

Els joves van realitzar trams del Camí de Cavalls, excursió en caiac a Fornells, escalada als penyals de Cavalleria, visita al parc Bit amb un taller de cartografia, excursió hípica a Son Àngel fins el codolar de Biniatram i visita guiada a Alfurí.

PROPER WEEKEND DEDICAT A LA MÚSICA I LA DANSA

El proper campament serà el darrer d'aquesta edició d'AlternaNits i està previst pel dies 18 a 20 de maig a la casa de colònies de Santa Eularieta amb el tema «Weekend Musical».

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d'activitats d'oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta ja són nou les edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants. A l’anterior edició del programa Alternanits van participar joves de totes les poblacions de Menorca amb una participació global de 5.317 joves amb la realització de 21 tallers, 9 activitats d’àmbit insular i municipal i 4 colònies de cap de setmana anomenades weekends monotemàtics.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe), amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Vegeu les imatges adjuntes de l'activitat.

Per a més informació podeu contactar amb:
www.alternanits.com
971 365 073 / 971 356 050

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.alternanits.com
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6Foto 7Foto 8
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS