Notícies i actualitat

Presentació de la campanya comunicativa i de promoció del transport regular a Menorca

Data : 27/03/2018

Avui matí el conseller de Mobilitat Miquel Preto ha presentat MOU-TMENORCA, el nou portal del Departament de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre busos i carreteres de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa sigui en bus o en cotxe els 365 dies de l’any. Un web per ajudar residents i turistes a conèixer millor Menorca, a anar i venir còmodament per una illa amb més de 40 busos de línia i més de 186 km de carreteres de titularitat del Consell Insular de Menorca. I és que Menorca és petita en dimensions però gran en transport públic i mobilitat.

Els objectius que se cerquen en la creació d'aquest nou portal consisteixen en comunicar millor l'actual oferta de transport públic de Menorca. Menorca com una illa ben connectada en bus. Facilitar l'accés a tota la informació que pugui necessitar la gent per moure's amb bus per l'illa. Incentivar l'ús del transport públic entre residents i visitants. Ser capaços de donar resposta als dubtes i preocupacions dels usuaris. I valorar el compromís per una Menorca sostenible de la conselleria i també dels usuaris en una illa reserva de biosfera des de fa 25 anys.

Per aconseguir aquests objectius el departament de Mobilitat dur a terme les següents accions: creació d'una marca paraigua MOU-TMENORCA, i de submarques, la creació de la pàgina web www.mou-tmenorca.com, dur a terme campanyes online i ofline amb l'eslògan PER MENORCA MILLOR EN BUS i l'edició d'un mapa amb informació sobre carreteres, Camí de Cavalls, rutes cicloturístiques, línies de bus, serveis i consells que es repartirà de forma massiva.


Maó, 27 de març de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.mou-tmenorca.com
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS