Notícies i actualitat

Curs "Habilitats de comunicació i impuls professional per a guies turístics"

Data : 26/03/2018

El passat, 16 de març, les Conselleries d’Ordenació Turística i Formació del Consell Insular de Menorca van donar inici al curs "Habilitats de comunicació i impuls professional per a guies turístics" dirigit tant als guies turístics habilitats com al públic en general. Aquest curs organitzat dins el marc del 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera a Menorca, va tenir una durada de 30 hores repartides en 7 sessions que van poder gaudir les 25 persones assistents.
Aquest curs es posà en marxa seguint les directius del Pla de Desenvolupament Turístic de Menorca, on s’aposta per la professionalització del sector i qualitat del servei. Per tant, una nova iniciativa per generar oportunitats laborals dins el sector professional enfocat al turisme.

Els objectius principals del curs eren explicar les habilitats que ha de tenir un guia per augmentar la satisfacció dels clients, aprendre a comercialitzar millor els productes turístics i explicar com arribar als clients de forma senzilla i pràctica.

La directora insular d’Ordenació Turística, Elena Costa, va ser l’encarregada de presentar el curs durant la primera sessió, on es va posar en context la situació turística actual. Els dies 16 i 17 de març es va dur a terme la primera part pràctica on es van fer dues excursions, una a peu per Maó i l’altra amb bus per l’illa de Menorca, força interessants per reforçar les habilitats de comunicació. La segona part, portada a terme els dies 22 i 23 de març, va ser de contingut més teòric on es van explicar diverses tècniques de màrqueting per millorar la comercialització dels productes i arribar als clients de manera senzilla.

Els encarregats d’impartir el curs van ser els professors, José Manuel Soriano Guasch, professor de Màrqueting a la UIB i a l’Escola de Turisme d’Eivissa i Héctor Boned Marí, professor d’anglès a l’Escola de Turisme d’Eivissa i guia turístic oficial d’Eivissa durant més de 30 anys.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS