Notícies i actualitat

Tornen els tallers de suport emocional per a famílies separades

Data : 21/09/2014

Torna una nova edició del Taller Fills i filles amb dues cases, una eina per a dotar de recursos emocionals tant als pares i mares que s’ha separat com als seus fills i filles d’entre sis i dotze anys.

Es tracta d’una iniciativa gratuïta –octava edició- organitzada pel Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern balear, ja que aquesta darrera administració deixa les aules de les escoles on es fan els tallers.

Segons la metodologia establerta, mentre el grup de pares i mares treballen en una aula, els grup d'infants fa feina a partir de dinàmiques adaptades a les seves edats: jocs de rol, teatre, manualitats, titelles, contes...

El grup d'adults serà conduït per Pepa Teixidó, educadora social i mediadora familiar. També contindrà una sessió sobre els aspectes més legals de les mediacions impartit per Lidia Vegas i Mª José Camps, ambdues advocades i mediadores familiars.

Com ja és habitual, es faran dos tallers: un al municipi de Sant Lluís i l'altre, a Ciutadella. La novetat d'enguany és que no es faran de forma simultània, ja que el primer tindrà lloc els mesos d'octubre i novembre d'enguany i el segon durant els mesos de febrer i març del 2015.

Tots dos es realitzen els capvespres, de 18,30 a 20,30h i tindran una freqüència setmanal, amb un total de vuit sessions. Cal destacar que és l'únic taller que es fa a Menorca d'aquestes característiques i en el que també participen els infants.

En el cartell que s’adjunta es troba més detallada tota la informació referent al primer taller que s'inicia el dia 9 d'octubre al CP Sant Lluís. El període d'inscripció és del 22 de setembre al 3 d'octubre. Per a més informació i inscripcions cal remetre’s al telèfon 971 35 70 25 o al correu
msb.admin@cime.es

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, destaca la importància d’aquest taller “ja no només per als pares, sinó especialment per als fills i filletes perquè són els que pitjor ho passen en aquestes situacions”.

Maó, 21 de setembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Cartell del taller
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS