Notícies i actualitat

El Consell organitza un taller per aprendre a gestionar els conflictes

Data : 18/09/2014

La Conselleria de Benestar Social i Joventut de Menorca organitza demà divendres 19 i dissabte 20 un taller per aprendre a gestionar d'una manera racional els conflictes.

Aquest taller, amb el títol Teoria del conflicte, serà impartit per Yolanda Muñoz y María Eugenia Ramos, a l'edifici del Consell Insular de la plaça Biosfera de Maó, divendres de 16 a 21 hores i de dissabte de 20 a 14 hores.

Els assistents podran conèixer les tres escoles d'anàlisi dels conflictes, les claus per elaborar un diagnòstic, el procés i eines d'escalada i desescalada del mateix i diferents exemples.

Aquest taller forma part del pla de formació en mediació gratuït que organitza la Conselleria de Benestar Social i Joventut de Menorca en col·laboració amb la representació a Menorca del Grup Europeu de Magistrats per la Mediació (GEMME) i que està dirigit a diferents professionals i ciutadans en general amb l'objectiu de donar informació i conscienciar sobre els avantatges, tant econòmics com emocionals, de la resolució de conflictes sense haver d'arribar a l'àmbit judicial.

A Menorca, GEMME s'ha implantat a través del Punt Neutre per a la Promoció de la Mediació, amb un grup de treball format per professionals de diferents disciplines com són jutges, fiscals, secretaris judicials, advocats, procuradors, notaris, educadors, treballadors socials, psicòlegs, economistes... amb l'objectiu clar de fomentar la cultura de la pau i el diàleg.

«Amb aquest programa volem que la societat sigui conscient que hi ha altres vies per solucionar els conflictes, a més de la judicial. De fet, es tracta d'una via que promou el benestar emocional de les parts implicades», explica la titular de la Conselleria de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

Maó, 18 de setembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS