Notícies i actualitat

La línia d'autobús que connecta Maó amb l'Aeroport ha guanyat al voltant de 2.000 usuaris durant agost d'enguany en comparació amb el mateix mes de 2013

Data : 12/09/2014

La conselleria de Mobilitat i Projectes informa que la línia d'autobús que connecta Maó amb l'Aeroport ha guanyat al voltant de 2.000 usuaris durant agost d'enguany en comparació amb el mateix mes de l'any passat.

D'aquesta manera, si a l'agost de 2013 van emprar aquesta línia un total de 17.034 usuaris, enguany aquesta xifra s'ha elevat a 19.058.

A més d'aquesta línia, també s'ha incrementat en gairebé 400 el nombre d'usuaris de la línia Centre -15- d'aquesta població. Cal recordar que aquesta va ser unificada amb la de Circumval·lació -11- a principis de juny precisament amb l'objectiu ,entre d'altres, de recuperar i fidelitzar viatgers.

El conseller de Mobilitat i Projectes mostra la seva satisfacció per aquestes dades “perquè demostren que la nostra política d'adaptar el servei a la demanda real dels usuaris està donant els fruits esperats en forma de més usuaris, el que ajuda, per la seva banda, a fer més sostenible aquestes línies”.

Maó, a 12 de setembre de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS