Notícies i actualitat

Presentació de les línies de suport del Consell Insular al sector cultural 2018

Data : 16/03/2018

El Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca convoquen pel proper 20 de març, a les 17:00h, al Centre de Convencions des Mercadal, una trobada amb les entitats culturals, els professionals i els representants del sector cultural de Menorca, per explicar les principals línies de suport de la institució a la creació i promoció cultural per a l’any 2018.

En aquesta sessió, a la qual hi assistiran el Conseller, Miquel Àngel Maria, i diversos tècnics del Departament de Cultura i Educació, s’explicarà el funcionament i les novetats de les convocatòries i programes que es treuen al llarg de l’any 2018.

De manera especial, s’informarà de les noves línies d’actuació que s’incorporen enguany. Les principals novetats són el desplegament del Pla de foment de les arts escèniques, dotat amb un pressupost de 143.000€, i una nova convocatòria de suport a la creació en arts visuals, dotada amb 60.000€.

El Departament de Cultura i Educació de Consell Insular de Menorca destina enguany al conjunt de convocatòries i línies de suport a la creació i promoció cultural, un pressupost total de 517.000€, xifra que representa un increment del 101% respecte a l’any anterior, en compliment del compromís de l’equip de govern del Consell de recuperar, al llarg d’aquest mandat, les quanties de les ajudes culturals d’abans de la crisi, que foren severament retallades durant el mandat anterior pel govern del Partit Popular.


Maó, 16 de març de 2018.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Presentació
Imatges relacionades
Foto 1
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS