Notícies i actualitat

La Conselleria de Turisme i Esports i el Consell de Menorca signen un acord de col·laboració per a l'organització i el desenvolupament d'esdeveniments d'especial rellevància que incideixin en la promoció de l'esport i que tinguin

Data : 03/09/2014

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, i el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo, han signat aquest matí un acord pel qual ambdues institucions col·laboraran per a l'organització i el desenvolupament d'esdeveniments d'especial rellevància que incideixin en la promoció de l'esport i que tinguin una repercussió turística a Menorca.

L'objecte d'aquest conveni és fixar marc de col·laboració per al desenvolupament d'esdeveniments d'especial rellevància per l'illa menorquina, a través de l'organització d'esdeveniments esportius.

Mitjançant aquest acord, la Conselleria de Turisme i Esports es compromet a participar en el finançament dels esdeveniments fins a un import màxim de 30.000 euros.

Amb aquest conveni, vigent fins al 31 de desembre de 2014, el Govern dels Illes Balears i el Consell de Menorca contribueixen a la realització d'esdeveniments esportius de primer nivell que serveixin com a plataforma de gran interès per a la Comunitat Autònoma balear i la promoció turística de Menorca.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS