Notícies i actualitat

El Consell Insular i les empreses associades a la marca de garantia Avarca de Menorca patrocinen el Club Voleibol Ciutadella mitjançant aquest emblema

Data : 05/09/2014

ImatgeEl Consell Insular, en col · laboració amb les empreses associades a la marca de garantia Avarca de Menorca, seran els nous patrocinadors del Club Voleibol Ciutadella per al seu primer equip de la Superlliga Femenina, mitjançant la marca de garantia Avarca de Menorca.
Així ho han explicat avui a les instal · lacions del Centre Artesanal de Menorca, as Mercadal, el president d'aquesta administració pública, Santiago Tadeo, acompanyat pel conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, el seu director insular, José Luis Orfila , així com del representant de les empreses productores d'aquest producte de qualitat, Carlos Truyol, i del president de l'esmentat conjunt esportiu, Andreu Hernández.
Cal recordar que la promoció de la marca de garantia Avarca de Menorca, creada l'any 2010 pel Consell i les empreses associades a la marca de garantia Avarca de Menorca, passa per les accions més genèriques que desenvolupa l'administració insular i per les més específiques a càrrec de les empreses productores d'aquest tipus de sabata, gràcies al conveni signat en el seu dia amb el Consell Insular per finançar aquestes activitats.
Mitjançant un conveni que se signarà properament el Consell Insular patrocinarà el Club Voleibol Ciutadella amb 20.000 euros. Per la seva banda, les empreses del calçat esmentades col·laboraran amb material.
L'excel • lent acollida que va tenir la idea de portar a terme aquesta iniciativa, ja en les primeres converses que van mantenir els responsables del Club amb els membres i dirigents de les empreses associades a la marca de garantia Avarca de Menorca, va rebre l'acreditació definitiva amb el suport que li ha suposat el suport del Consell Insular de Menorca, a través de la Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça, considerant l'equip de la Superlliga un perfecte ambaixador de Menorca i, per tant, dels productes que s'elaboren tradicionalment a l'illa, com són les nostres emblemàtiques avarques.
La popularitat, repercussió mediàtica i augment de la importància de l'esport en tots els àmbits de la nostra societat, afegits a la gran reputació del Club Voleibol Ciutadella a tot Espanya per la seva trajectòria esportiva al més alt nivell, i a la identificació que cada vegada més es fa de Menorca com l'Illa de l'Esport, fan que la divulgació de la promoció de la marca de garantia que portarà a terme l'equip del Avarca de Menorca estigui més que garantida i vagi a oferir la seva millor imatge. Tot això, amb la finalitat de donar a conèixer al públic en general l'autenticitat del producte realitzat a la nostra illa per les empreses certificades amb aquesta marca de garantia, segons els paràmetres de qualitat que regeixen la seva fabricació.
D'aquesta manera, l'equip participarà des d'ara en endavant amb el nom de Avarca de Menorca, i s'exhibirà amb els seus identificatius en totes les competicions que vagi a disputar, ja siguin tornejos amistosos o oficials. Com la Final de la Supercopa d'Espanya, que jugarà a Logronyo el pròxim 12 d'octubre, o la totalitat de la Superlliga Femenina de Voleibol 2014/15, que començarà el dia anterior a la localitat burgalesa de Miranda d'Ebre. Així mateix, el Club també s'identificarà amb aquesta denominació oficial en totes les notificacions, activitats i promocions que realitza freqüentment, i que van dirigides als seus socis, simpatitzants i seguidors.
El president Tadeo ha destacat que amb aquesta iniciativa s'aconsegueix incentivar tres tipus de promocions alhora: la de l'esport de Menorca, en aquest cas del Club Voleibol Ciutadella, la de la indústria sabatera insular, la de la avarca, i en tercer lloc el nom de Menorca. Per tant, Tadeo ha posat com a exemple aquesta iniciativa per il · lustrar la "política de transversalitat" que està portat l'equip de govern insular i que en aquest cas involucra les conselleries d'Economia, Esports i Turisme.
Per la seva banda, el conseller Villalonga ha destacat el "portal extraordinari" de promoció de Menorca i del que suposarà per a la marca de garantia Avarca de Menorca que representa l'activitat esportiva del Club Voleibol Ciutadella. També ha elogiat el treball conjunt que s'ha desenvolupat des de les empreses associades a la marca de garantia Avarca de Menorca juntament amb el Consell Insular per promocionar aquest tipus de sabata emblemàtic de l'illa. Les empreses que produeixen aquesta marca de garantia a l'illa són avarca Pons, Benestar, Castell, Guelmi, Mibo, Mònica Menorca i Ria.
La presentació d'aquesta marca de garantia com a emblema del Club ciutadellenc s'ha produït al Centre Artesanal de Menorca perquè és aquí on es pot contemplar la primera exposició de la història d'aquest emblemàtic calçat fins al pròxim 30 d'octubre.

Es Mercadal, a 5 de setembre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS