Notícies i actualitat

Signatura del conveni del projecte a finançar amb la recaptació de la regularització de places turístiques des Mercadal

Data : 15/03/2018

La Presidenta del Consell Insular i consellera d’Ordenació Territorial i Turística, Susana Mora, i el Batle de l’Ajuntament des Mercadal, Xisco Ametller, han signat avui el conveni del projecte designat as Mercadal a finançar amb el fons de la regularització de places turístiques. Aquest fons suposarà un total de 23 actuacions a Menorca amb una inversió de 2.243.500€, dels quals 332.500€ aniran destinats as Mercadal.

Des del Consell s’ha volgut reconèixer l’esforç econòmic que els establiments d’allotjament han fet en el moment de regularitzar les places turístiques. Per això, es va proposar revertir la inversió que han fet en els municipis d’on eren aquests establiments i, concretament, les zones turístiques on s’han regularitzat aquestes places turístiques.

En el cas des Mercadal, el fons que es destinarà a aquest projecte prové de la regularització de 95 places turístiques i que ha comptat amb un total de 4 establiments. Els projectes assignats a n’aquest fons són tres:

1. Projecte d’execució per a la renovació de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic a la urbanització de Punta Grossa.

2. Projecte d’execució per la millora del carrer Sa Marina de la urbanització de Coves Noves: Aproximadament l’execució de 250m de vorera, dotar la zona d’enllumenament públic i nou col·lector de sanejament que es col·locarà baix la nova vorera.

3. Projecte «Rutes saludables Arenal d’en Castell, Coves Noves i Punta Grossa». Les millores consisteixen amb la senyalització horitzontal i vertical. També es millorarà la senyalització vial tant horitzontal com pas per a vianants com vertical, també es faran les millores necessàries per donar compliment al reglament d’eliminació de barreres arquitectòniques.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha volgut remarcar la importància de fomentar infraestructures de qualitat al servei dels nostres residents i turistes ja que repercuteixen en la millora de l’oferta i producte turístic, millorant així l’experiència d’aquells que ens visiten.

Maó, 15 de març del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS