Notícies i actualitat

Torna la formació gratuïta del Pla +TIC

Data : 03/09/2014

Aquest mes de setembre torna la formació gratuïta del Pla +TIC Menorca, un programa del Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació, cofinançat pel programa Leader 2007-2013 per fomentar l’ús de les TIC a les empreses de Menorca.

Per al mes de setembre s’han previst les activitats següents:

Dia 15 de setembre, conferència de Lasse Rouhiainen, reconegut expert en promoció de negocis a través d’Internet, especialment a través de videomàrqueting i màrqueting als mitjans socials, i autor de best-sellers sobre el tema.

Els dies 22 i 29 de setembre tindran lloc les següents xerrades ‘Dilluns TIC’, que es duen a terme cada dilluns a les 19 h, de manera alternativa a Ciutadella i a Maó, com a introducció dels cursos que s’ofereixen posteriorment. Les primeres dues cites seran:

Dilluns TIC (xerrades obertes al públic)

Projecció professional a través de la creació d’un blog
22/09/2014
19 h
90 min
Maó

Dilluns TIC (xerrades obertes al públic)

Apps de foto i vídeo per promocionar el teu negoci
29/09/2014
19 h
90 min
Ciutadella

A partir del 23 de setembre s’iniciarà la formació de tipus pràctic en aules equipades amb ordinadors i connexió a Internet, per tal que els alumnes apliquin de manera directa els conceptes que es vagin introduint en la formació. Els cursos previstos són els següents:

Cursos (cal sol·licitar inscripció)

Taller de creació de la teva pàgina web d'empresa amb Wordpress
18 h
Maó
23, 25 i 30 de setembre; 2, 7 i 14 d’octubre
De 17.30 a 20.30 h

Taller de creació de la teva pàgina d'empresa a Facebook
15 h
Ciutadella
23, 25 i 30 de setembre; 2 i 7 d’octubre
De 17.30 a 20.30 h

Projecció professional a través de la creació d’un blog
12 h
Maó
1, 3, 8 i 10 d’octubre
De 17.30 a 20.30 h

Apps de foto i vídeo per promocionar el teu negoci
18 h
Ciutadella
9, 14, 16, 21, 23 i 28 d’octubre
De 17.30 a 20.30 h

En els mesos següents continuarà la formació gratuïta del Pla +TIC, tractant diferents aspectes relacionats amb el desenvolupament de l’activitat empresarial per millorar la capacitació de l’empresariat i potenciar l'accessibilitat de les petites empreses a les noves tecnologies amb l’objectiu de millorar-ne la productivitat.

Al web www.formaciotic.cime.es s’inclou més informació del contingut dels cursos i del procés que cal seguir per sol·licitar la inscripció. Cal recordar que les xerrades ‘Dilluns TIC’ són obertes a tothom, mentre que els cursos s’adrecen prioritàriament a petites empreses, microempreses i autònoms de Menorca, amb l’objectiu que apliquin els nous coneixements directament al seu negoci.

Maó, 3 de setembre de 2014.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS