Notícies i actualitat

Valoració dades atur agost 2014

Data : 02/09/2014

Avui s’han conegut les dades de l’atur corresponents al mes d’agost de l’any 2014: l'atur baixa a totes les illes i de forma més accentuada a Menorca (-14,4%), el que suposa una disminució de 694 persones en comparació al mateix període de l’any al 2013.

Pel que fa al conjunt de l'Arxipèlag i a la resta d'Espanya, també cauen els tants per cent d'aturats en un 10,24 i 5,76%, respectivament.
Menorca també redueix l'atur en comparació amb el mes de juliol, amb un 0,29%, en contraposició a Mallorca i Eivissa, que presenten lleugers augments.

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, fa una valoració positiva pel fet que Menorca presenti una evolució positiva en els darrers mesos, especialment a l'indicador de l'atur en valors interanuals. “Hem de tenir en compte que l’agost és el mes on hi ha la major activitat econòmica de tot l’any, per açò té especial rellevància la comparativa de les xifres amb els anys anteriors, i el balanç és positiu, fet que demostra que s’està fent bona feina, encara que hi que continuar treballant per consolidar aquesta evolució”.

En el cas de Menorca, l'atur cau des de fa 22 mesos consecutius en termes interanuals.

Maó, 2 de setembre de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS