Notícies i actualitat

Compte General del Consell Insular de l'any 2013

Data : 19/08/2014

Compte general del Consell Insular de l'any 2013

Dia 8 d'agost es va reunir la comissió especial de comptes per aprovar el compte general del Consell Insular de l’any 2013, confirmant el tancament de l'any un resultat pressupostari de més de cinc milions d’euros i amb un romanent de tresoreria també positiu.

A fi de donar compliment al disposat a l'art. 212 del Reial decret legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora d'hisendes locals, així com a l'art. 138.2 del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca, es fa públic que el Compte General del Consell Insular de Menorca, integrat pel propi, el de l'Institut Menorquí d'Estudis i el Consell Econòmic i Social corresponent a 2013, juntament amb l'informe emès per la Comissió Especial de Comptes en reunió de data 8 d'agost de 2014, romandrà de públic manifest a la Intervenció d'aquest Consell Insular de Menorca (Plaça de la Biosfera, 5 de Maó), durant el termini de vint-i-tres dies hàbils següents al de la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que durant l'esmentat termini, els interessats puguin presentar les reclamacions, objeccions i observacions que considerin escaients.


Maó, 19 d'agost de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS