Notícies i actualitat

El Consell aconsegueix que el Govern central cedeixi de forma gratuïta tres ordinadors al Club de Jubilats de Fornells i dos més al servei d'Infància i Família

Data : 11/08/2014

Gràcies a les gestions del Consell Insular de Menorca, el Club de Jubilats de Fornells ha rebut de forma gratuïta tres ordinadors per part de l'Administració central, de la mateixa manera que està previst que dos equips més procedents del Govern central siguin destinats també sense cost al Servei d'Infància i Família.

Concretament, el Club de Jubilats de Fornells ha rebut tres ordinadors HP i una impressora, com s'ha acordat avui de forma oficial amb la signatura de la recepció d'aquest material per part de la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, i el president d'aquesta entitat, Miguel Andrés Barber.

I és que durant una de les visites que els darrers mesos havia efectuat a l'esmentat Club de Jubilats el president del Consell Insular, Santiago Tadeo, acompanyat de la consellera Herráiz, se li havia expressar la necessitat que els usuaris poguessin utilitzar equipament informàtic.

En aquest sentit, el president Tadeo va encomanar a la consellera Herráiz que intentés cercar una solució per a aquesta demanda, la qual va sorgir quan la delegació insular del Ministeri d'Hisenda va manifestar la intenció de substituir part del seu equipament informàtic.

El Consell Insular de Menorca, en exercici de les seves competències, té la voluntat de donar suport a les entitats sense ànim de lucre integrades per gent gran que realitzen activitats de caràcter sociocultural, promouen accions d’ajuda mútua i solidaritat, fomenten hàbits de vida saludables i duen a terme programes i activitats de promoció de l’autonomia personal, de prevenció de la dependència, d'oci i temps lliure.

En aquest sentit, el fet de poder disposar d'ordinadors facilita la comunicació interpersonal d'aquest col·lectiu, a la vegada que afavoreix la possibilitat que adquireixin o millorin les habilitats telemàtiques.

«Amb aquesta cessió s'atén una demanda d'aquesta entitat que el president Tadeo es va comprometre a satisfer. A més, es recicla amb una segona vida un material informàtic», explica la consellera Herráiz, la qual afegeix que «moltes de les necessitats actuals de la població es poden satisfer sense necessitat d'invertir més doblers, només fa falta aprofitar els recursos de què ja disposam».

Més accions:


Des del Consell també s'ha propiciat que el Club de Jubilats de Sant Lluís hagi arribat a un acord amb La Caixa per rebre material informàtic. De la mateixa manera, l'Administració insular ha solucionat el problema d'instal·lació de l'equipament telemàtic del Club de Jubilats d'Alaior.

Maó, 11 d'agost de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS