Notícies i actualitat

Programa d'alfabetització Intro·Digital

Data : 28/02/2018

Cada vegada més, la manca de coneixements digitals esdevé una vertadera barrera per a la inserció laboral. Aquesta realitat està perfectament constatada pel personal dels diferents programes o serveis d'inserció laboral per a col·lectius vulnerables com ara, Caritas, Creu Roja, Fundació per a Persones amb Discapacitat i els propis serveis socials de l'Ajuntament de Maó. Amb la implicació de tots ells, el Consell Insular executarà el programa d'alfabetització digital en la seva segona edició, en aquest cas a Maó.

El programa formatiu anomenat Intro·Digital es dirigeix a 15 persones desocupades amb especials dificultats d'inserció laboral, que presenten un grau d'immersió digital molt limitat i que provenen derivades de programes o serveis d'acompanyament per a la inserció en el mercat de treball laboral en els quals es treballa per a la seva inclusió social.

La finalitat del programa és doble:
- Assolir un nivell bàsic de competències digitals: aportant a les persones beneficiàries, els coneixements i les habilitats necessàries, juntament amb uns valors i actituds, per un ús estratègic de la informació envers la utilització de les aplicacions informàtiques més comuns.
- Millorar el seu grau d’apoderament: l’assoliment d’aquestes competències, ha de permetre millorar la confiança dels beneficiaris en les seves pròpies capacitats i accions.

Intro·Digital consta d’un total de 36 hores, distribuïdes en 18 sessions que seran impartides per Marta Sánchez (Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster TIC en Educació i Formació) a l’Academia Europa de Maó del 05-03-2018 al 28-03-2018.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS