Notícies i actualitat

La Vicepresidenta segona i consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, i la tècnica d'habitatge, Elisa Marí, han presentat avui en roda de premsa la web d'Habitatge Social.

Data : 23/02/2018

L'objectiu d'aquesta web és ser un espai on unificar els diferents continguts i polítiques que s'estan fent a Menorca en matèria d'Habitatge. El Consell Insular en el seu paper d'Ajuntament d'ajuntaments el Consell ha de facilitar i apropar l'accés a tot aquest contingut.

Com ha dit la consellera «Per mitjà d'aquesta pàgina web, i de totes les campanyes i accions que s'estan impulsant des del departament d'Habitatge, pretenem posar en valor el lloguer residencial. I és que, per diferents raons, s'hi ha estès la creença de què l'única manera de treure rendiment a un immoble és per mitjà del lloguer vacacional, oblidant que també es pot per mitjà del lloguer residencial».

La web inclou un apartat d'informació i recursos que conté totes aquells instruments dels quals disposa la ciutadania per accedir a un habitatge social. També hi ha un apartat especial per l'Oficina Insular d'Habitatge, on apareixen totes les accions i tallers que es desenvolupen, així com les dades de contacte i localització. Per altra banda, també es contempla un apartat de formació, amb accions formatives adreçades a la ciutadania i als professionals, així com, materials de formacions anteriors que poden ser consultats directament des d'aquest enllaç. Per últim s'ha mostrat l'apartat de "lloguer d'habitacions per treballadors" que correspon a una nova iniciativa del departament, que en aquests moments es troba en una fase inicial, i per tant encara no es pot accedir.

Web: habitatgesocial.menorca.es


Maó, 23 de febrer de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS