Notícies i actualitat

El vicerector de la Universitat Autònoma de Madrid considera que la NTT compta amb una bona base jurídica

Data : 01/08/2014

ImatgeEl vicerector de la Universitat Autònoma de Madrid, doctor en Dret Administratiu i investigador i expert en urbanisme i dret ambiental, Juan Antonio Chinchilla Peinado, ha explicat avui al Consell Insular que la Norma Territorial Transitòria compta amb una bona base jurídica.

Així ho ha assegurat durant el transcurs de la seva conferència amb el títol les competències en matèria d'urbanisme i ordenació territorial i l'autonomia local, que ha tingut lloc avui a la sala de plens davant unes 60 persones, entre les que hi havia majoritàriament arquitectes i advocats, a més de tècnics i representants polítics dels Ajuntaments.

El seu discurs s'ha centrat en el marc de l'autonomia local des de tres àrees: planejament, gestió i disciplina. En el torn de preguntes, el públic assistent ha pogut plantejar a aquest ponent de renom totes les qüestions que ha considerat oportunes i dubtes jurídics sobre la NTT.

“El nostre objectiu amb aquesta conferència era que diferents col·lectius professionals, com els arquitectes i advocats, a més dels tècnics i representants polítics dels ajuntaments, poguessin expressar i resoldre qualsevol tipus de dubte sobre la NTT des d'una perspectiva jurídica”, explica la consellera d'Ordenació del Territori, Marta Vidal.


Maó, 1 d'agost de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS