Notícies i actualitat

Presentació del programa d’activitats del Dia de les Illes Balears a Menorca

Data : 26/02/2018

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el Director General de Coordinació del Govern Balear, Josep Claverol, i el Conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, han presentat avui el programa d’activitats que tindrà lloc a Menorca per celebrar el Dia de les Illes Balears.

Un any més, el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca, han signat un conveni de col·laboració per organitzar les activitats del Dia de les Illes Balears a Menorca. La partida econòmica d’aquest conveni aquest any ascendeix a 25.000 EUR.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha volgut destacar que aquesta «és una oportunitat per a les diferents illes per recordar els enllaços entre les diferents illes. Les activitats del programa afavoreixen l’intercanvi cultural entre les diferents illes». En aquest sentit, diferents artistes, productors alimentaris d’artesania i esportistes de les balears es desplaçaran a les diferents illes de les balears. D’aquesta manera els residents de cada illa podran gaudir i conèixer la cultura de les diferents illes.

Per acabar, el Conseller de Cultura, Miquel Àngel, ha presentat el programa d’activitats «com una finestra a l’oferta cultural i creativa del conjunt de les Illes Balears i que tingui diferents formats i espais perquè tothom pugui trobar un espai per a les seves preferències».

Consulta el programa d’activitats aquí:
http://www.caib.es/sites/M180116082145629/ca/activitats_a_menorca/


Maó, 26 de febrer de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Programa d'actes
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS