Notícies i actualitat

El Servei Insular d’Acollida d’Animals de Menorca estrena una web informativa per fomentar les adopcions

Data : 23/02/2018

El Servei Insular d’Acollida d’Animals de Menorca ha estrenat una pàgina web informativa que té com a principal objectiu fomentar les adopcions dels animals vagabunds o abandonats. A través de la pàgina www.caamenorca.com, la concessionària posa al servei de la ciutadania un portal on es mostren els cans i moixos que esperen als centres d’acollida de Maó i Ciutadella a tenir una segona oportunitat.

La pàgina web exposa un llistat de completes fitxes dels animals que estan pendents d’adopció, així com dels animals que esperen que el seu propietari o propietària torni a per ells al centre on es troben o que vagi a firmar la renúncia per poder posar en marxa el procés d’adopció.

Mitjançant aquest portal, que fa una crida a la conscienciació, es demana que la societat s’involucri ajudant a difondre a través de les xarxes socials els animals que estan en adopció. A més, s’ha obert un canal de Youtube on es mostra la important tasca duita a terme pels cuidadors i voluntaris amb els animals albergats als centres d'acollida d'animals.


Maó, 23 de febrer de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.caamenorca.com
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS