Notícies i actualitat

L'encreuament dels carrers d'Alaior Carretera Nova i Miguel de Cervantes ja tenen parada d'autobús: “Alaior Centre”

Data : 29/07/2014

ImatgeLa Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament d'Alaior han donat compliment a una antiga demanda d'aquesta població: poder comptar amb una parada d'autobús a l'encreuament dels carrers Carretera Nova i Miguel de Cervantes.
Aquesta instal·lació, que rep el nom de Parada Alaior Centre, començarà a estar operativa des de demà dimecres 30 de juliol i donarà servei a totes les línies d'autobús de transport terrestre regular que circulen dintre del poble d'Alaior, pels dos sentits del carrer Carretera Nova.
El Consell Insular s'ha encarregat de col·locar dues marquesines cobertes i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, una a cada banda de la via, amb un cost -les dues en total- de 12.500 euros, IVA inclòs. Per la seva banda, tal i com ha explicat la batlessa, Misericordia Sugrañes, l'Ajuntament d'Alaior va habilitar al seu dia un aparcament devora, a la vegada que va millorar la vi posant nou aglomerat, refent voreres i millorant senyalització i fent la circulació més segura evitant girs a l'esquerra.
“D'aquesta manera, mentre el Consistori dóna resposta a la demanda d'aparcament dintre del poble al mateix temps que millora la via, des del Consell afavorim el transport públic”, explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luís Alejandre.
Amb aquesta instal·lació es dóna solució tant a les peticions de veïns, en especial del col·lectiu de gent gran i mobilitat reduïda que tindrà ara una parada més aprop i adaptada a les seves necessitats com que també servirà per apropar al centre de la ciutat a turistes i visitants.
Alaior, 29 de juliol de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS