Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova la licitació del servei públic d’explotació de les estacions d’inspecció tècnica de vehicles de l’illa de Menorca

Data : 20/02/2018

El Consell Insular ha aprovat en el Ple de dia 19 de febrer de 2018 la licitació del contracte per a la gestió indirecta mitjançant concessió administrativa, del servei públic d’explotació de les estacions d’inspecció tècnica de vehicles de l’illa (ITV), per procediment obert i tramitació ordinària, amb un pressupost de 1.324.728,57 € + IVA anuals i una durada de 5 anys prorrogables.

Aquest contracte té per objecte la contractació de l'explotació i gestió, en règim de concessió administrativa, de la inspecció tècnica de vehicles a l'illa de Menorca, amb una estació d'ITV mòbil per ciclomotors i dues estacions d'ITV fixes, una a Maó i l'altra a Ciutadella.

El contracte actual de gestió de servei públic d'ITV, que finalitza dia 30 de juny de 2018 data en la qual la concessió revertirà al CIM, va ser adjudicat en règim de concessió administrativa el juny de 1992 per a un termini de 20 anys prorrogables. A partir de l’entrada en vigor de la Llei 13/1993 de 20 de desembre, d’atribució de competències als consells insulars en matèria d’Inspecció tècnica de vehicles (ITV), el Consell Insular de Menorca assumí com a pròpies tant les competències executives com les de gestió del servei ITV.

En els propers dies es publicarà l'anunci de licitació. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tindran 40 dies per a presentar-se des del dia de la publicació.

Maó, 20 de febrer de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS