Notícies i actualitat

El Consell aporta 12.000 euros al gremi dels artesans perquè puguin assistir a fires fora de Menorca

Data : 28/07/2014

El Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu, a proposta de la Conselleria d’Economia, Medi Ambient i Caça, concedir un ajut de 12.000 euros al gremi dels artesans perquè puguin tenir més opcions per assistir a fires fora de l’Illa.

“L’objectiu d’aquesta convocatòria és ajudar al foment, promoció i comercialització dels productes artesans de Menorca”, explica el conseller responsable d’aquesta Conselleria, Fernando Villalonga.

També es van aprovar les bases reguladores d’aquesa convocatòria, a la qual es poden presentar sol·licituds en el termini de 30 dies naturals comptats a partir del dia següent a la data de la seva publicació al BOIB, la qual va tenir lloc aquest 26 de juliol.

Maó, 28 de juliol de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
BOIB
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS