Notícies i actualitat

L'equip de govern desmenteix les deduccions partidistes sobre la mobilitat dels vehicles pesants per la Me-1

Data : 16/02/2018

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca comunica que en el document d’Avanç de la revisió del PTI de Menorca no es proposa, en cap cas, una prohibició de la circulació dels vehicles de gran tamany per la carretera general i, molt menys, un desviament dels mateixos pel Camí de’n Kane de manera permanent. Les informacions aportades per l’equip de l’Oposició, el Partit Popular, són deduccions esbiaixades i que s’allunyen de les propostes recollides en el document d’Avanç.

L’equip vol emfatitzar que l’única referència que es fa en el document d’Avanç del PTI en relació a la carretera principal i el tràfic de vehicles pesants és el manteniment de la línia estratègica actual d’actuació sobre la regulació del tràfic de vehicles pesats especials en moments puntuals i durant temporada alta. Una acció puntual, en moments d’alta ocupació, i que es vol recordar que ja es porta a terme actualment amb els vehicles especials seguint el Reglament General de Circulació per a l’aplicació i el desenvolupament del text articulat de la Llei sobre trànsit.

Per altra banda, l’equip de govern vol matisar que el document d’Avanç de la Revisió del PTI és un document no normatiu i que es sustenta en dues parts: una diagnosi objectiva i tècnica sobre l’estat actual de l’illa i una primera valoració de les línies estratègiques a seguir. Durant tot aquest procés, se seguirà potenciant el debat i el diàleg amb els sectors implicats en tots els vessants que s’analitzen de cara a la redacció del document inicial. Des del Consell Insular, es vol aprofitar l’ocasió per a convidar a tothom a participar en la revisió del PTI, l’eina que permet dibuixar la Menorca que volem, i traslladar els suggeriments i les propostes al voltant d’aquesta i altres qüestions que s’inclouen en el PTI i que aportin riquesa al debat de la definició del nostre model territorial.


Maó, 16 de febrer de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS