Notícies i actualitat

El Consell aporta 50.000 euros a les confraries de pescadors per al manteniment i el desenvolupament d’aquest sector durant 2014

Data : 25/07/2014

El Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu, a proposta de la Conselleria d’Economia, Medi Ambient i Caça, concedir un ajut de 50.000 euros a les confraries de pescadors per tal de col·laborar en el manteniment i el desenvolupament d’aquest sector durant 2014.
 
La finalitat d’aquesta convocatòria és promoure els serveis necessaris per millorar l’eficàcia en el desenvolupament de les activitats pesqueres i afavorir la creació d’empreses, associacions o cooperatives amb professionals del sector.
 
També s'han aprovat les bases que regulen aquesta convocatòria d’ajudes, per a la qual es poden presentar sol·licituds durant el termini de 15 dies naturals comptats a partir del dia següent d'haver-se publicat al BOIB, que fou ahir dijous, 24 de juliol. Per tant, el termini acaba el 8 d'agost.
 
«Amb aquest ajut volem donar un cop de mà a un sector productiu de Menorca del qual depenen moltes famílies a l'illa», explica el conseller responsable d'aquesta àrea, Fernando Villalonga.
 
Maó, 25 de juliol de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Bases BOIB
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS