Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca cedeix a l'Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina un espai a l'edifici Sa Roqueta de Ciutadella

Data : 24/07/2014

El Consell Insular de Menorca cedeix a l'Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina un espai a l'edifici Sa Roqueta de CiutadellaAvui ha tingut lloc a les instal·lacions de l'edifici d'Agricultura de Ciutadella Sa Roqueta la signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l'Associació de Criadors de Cavalls de Raça Menorquina.

Han signat el conveni de caràcter administratiu el president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i el president de l'Associació de Criadors de Cavalls de Raça Menorquina, Cristóbal Marquès, acompanyats pel conseller d'Economia Medi Ambient i Caça, Fernando Vilallonga, i pel seu director insular, José Luis Orfila.

El conveni estipula la cessió d'un espai per a la realització de tràmits, gestions, reunions i tots els actes que siguin necessaris per al suport i els treballs administratius de l'Associació i té vigència fins al 31 de desembre de l'any 2015.

El president de Consell Insular de Menorca ha valorat positivament aquest acord i ha recordat que l'Administració té diferents maneres per donar suport a una activitat, que no sempre ha de ser necessàriament en forma d'aportacions o subvencions econòmiques.

Per la seva banda, el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça ha posat de manifest que aquesta acció s'engloba dins el suport al sector equí de Menorca de l'any 2013, i se suma a les inversions realitzades pel programa Leader de desenvolupament rural de Menorca, que ha invertit 145.000 euros en la compra de 80 boxs i un envelat de 600 metres quadrats per al desenvolupament d'espectacles eqüestres, amb el suport financer del Fogaiba del Govern balear i del Consell Insular de Menorca.

Al final de la trobada, el president del Consell Insular de Menorca ha fet saber a l'associació que en poques setmanes es presentarà el Pla de Promoció i Suport del Sector Equí de Menorca, del qual no ha volgut desvetllar més detalls fins que no es disposi de la redacció final del document, en el qual han participat i treballat tant el sector equí de Menorca com la Conselleria d'Economia, Medi ambient i Caça.

Ciutadella, 24 de juliol del 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS