Notícies i actualitat

Ja es poden agafar els autobusos de totes les línies que passen per davant la parada Hospital Mateu Orfila en destinació a l'estació d'autobusos de Maó

Data : 10/02/2018

El Consell Insular de Menorca informa que ja es poden agafar els autobusos de totes les línies que passen per davant la parada Hospital Mateu Orfila, situada a la ronda de Maó, en destinació a l'estació d'autobusos de Maó. Aquest increment en les freqüències és un reflex de l’aposta decidida del transport públic per part de l’actual equip de govern.

Gràcies a l'acord entre les companyies operadores Autocares Torrres, que opera la línia a l'aeroport i la urbana de Maó, i TMSA que opera en el centre i l'est de l'illa, les restriccions de trànsit que hi havia a la parada Hospital Mateu Orfila situada a la ronda de Maó que comportaven que persones que esperaven en aquesta parada no poguessin agafar els autobusos de TMSA en destinació a l'estació d'autobusos de Maó, ja ho poden fer a partir del passat mes de gener.

El Consell Insular agraeix a les empreses Autocares Torres i TMSA la seva entesa per facilitar aquest trànsit. Aquesta restricció, que era legal per la distribució territorial de les concessions, no era entesa pels ciutadans. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la qualitat del servei i augmentar el nombre de freqüències des de l’Hospital Mateu Orfila cap al centre de la ciutat de Maó.

Maó, 10 de febrer de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS