Notícies i actualitat

Comencen les sessions informatives dels Pressuposts Participatius del Consell Insular

Data : 09/02/2018

La primera sessió informativa sobre els Pressuposts Participatius tindrà lloc el 12 de febrer a les 19.30h a la Sala Multifuncional des Castell. Enguany, i per primera vegada, el Consell Insular de Menorca destinarà 1.000.000 euros del pressupost d’inversions als Pressuposts Participatius i la ciutadania presentarà i triarà els projectes on s’invertirà aquesta partida pressupostària.

Per poder informar a la ciutadania de les fases i els requisits necessaris per presentar les propostes, així com també resoldre tots els dubtes relacionats, el Consell ha organitzat 8 sessions informatives durant el mes de febrer. En aquestes sessions s’explicaran els aspectes relacionats amb la presentació de les propostes per part de la ciutadania, la seva avaluació i la votació final.


Dates de les sessions:

- Dilluns 12 de feber: 19:30h Sala Multifuncional Esplanada des Castell
- Dimarts 13 de febrer: 19:30h Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Lluís
- Dimecres 14 de febrer: 19:30h Sala A del Centre de Convencions, Es Mercadal
- Dijous 15 de febrer: 19:30h Sala de Plens de l’Ajuntament, Ferreries
- Dimarts 20 de febrer: 20:00h Saló Verd, Es Migjorn
- Dimecres 21 de febrer: 20:00h Sala Polivalent, Alaior
- Dimarts 27 de febrer: 20:00h Sala Sant Antoni, Maó
- Dimecres 28 de febrer: 20:00h Cercle Artístic, Ciutadella

L’objectiu dels pressuposts participatius és fomentar la participació ciutadana, dinamitzar i potenciar els òrgans de participació actius a l’àmbit insular i dels col·lectius organitzats, treballar per una major transparència i eficiència en la gestió de l’Administració local, millorar la comunicació entre ciutadania i Administració insular establint canals de diàleg i espais de proximitat entre el veïnat, les associacions, el personal tècnic, els representants polítics i les institucions municipals, promoure la dimensió educadora i social de la participació ciutadana, i aprofundir en una visió integradora del territori com a entitat única.

Maó, 9 de febrer del 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Web transparència CIMe
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS