Notícies i actualitat

Curs "Formula tu mateix les racions per a vaques de llet"

Data : 05/02/2018

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca organitza amb el suport del Fons de Garantia Agrària i pesquera (FOGAIBA) un curs sobre alimentació de les vaques lleteres.

A Menorca la pastura és una part essencial de l'alimentació animal i un dels elements clau de la sostenibilitat que generen les finques menorquines. El cost de l'alimentació pot representar més de la meitat del cost total d'una explotació i el pagès ha de saber controlar-ho i gestionar-ho a través de recursos propis de l'explotació agrària.

L’objectiu d’aquest curs és ajudar als pagesos a optimitzar els costos de la producció de llet i, a la vegada, evitar la contaminació que es pot generar quan les racions alimentàries no s’adapten a les necessitats dels animals. Durant el curs també s'aprendran aspectes pràctics com aplicacions informàtiques senzilles, gratuïtes i accessibles que poden donar suport als pagesos i que contribueixi així a la seva capacitació.

El curs es realitza al Centre de capacitació i experiències agràries del Consell Insular de Menorca (sa Granja) els propers dies 5, 6 i 7 de febrer. Els professors del curs són els professors Jordi Maynegre i Antoni Segui, enginyers agrònoms vinculats a la recerca de l'escola d'agrònoms de Lleida.


Maó, 5 de febrer de 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS