Notícies i actualitat

El Consell presenta l'esborrany de la NTT a diferents col·lectius

Data : 03/03/2014

La consellera d'Ordenació de Territori, Marta Vidal, ha explicat avui l'esborrany de la Norma Territorial Transitòria a representants de patronals, tècnics d'ajuntaments, de col·legis professionals i altres col·lectius, en la sala de plens del Consell Insular de Menorca.

Des d'Ordenació del Territori s'havia cursat convidada per a assistir a aquesta reunió explicativa a les patronals Caeb i Pime, al Col·legi Oficial d'Arquitectes, al col·legi oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de la Construcció de Menorca, al Col·legi Oficial d'Enginyers de Camins, Canals i Ports; al Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials, al Col·legi d'Advocats i al Gob.

Cal recordar que aquest divendres els batles i els membres de l'oposició al Consell Insular ja van tenir ocasió d'examinar aquest esborrany. L'objectiu del Consell Insular amb aquest document és afavorir el creixement socio-econòmic sense alterar el model territorial de Menorca i tenint com a referent la declaració de Menorca Reserva de Biosfera.

La Conselleria d'Ordenació del Territori pretén obrir un termini de temps perquè aquests col·lectius tinguin temps per presentar suggeriments que ajudin a enriquir i arribar al màxim consens possible entorn aquest document.

La tramitació de la NTT es simultània a la revisió del PTI. Una vegada resoltes les al·legacions i informes, el Ple del Consell l'aprovarà de forma definitiva en el termini de 6 mesos, previsiblement al novembre.

Maó, 3 de març de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS