Notícies i actualitat

La consellera Pilar Pons participa al Fòrum Balears Competitiva

Data : 16/07/2014

La vicepresidenta i consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, participa, en representació del Consell de Menorca, a la cinquena sessió plenària del Fòrum Balears Competitiva (FBC), òrgan col·legiat de l’Administració de la Comunitat Autònoma, de caràcter participatiu i consultiu, que integra els agents econòmics i socials i els representants de sectors estratègics i que s’ha consolidat com un espai plural d’anàlisi, debat i recerca sobre qüestions estratègiques que centren l’agenda política de les Illes Balears.

El responsable màxim del Govern balear, José Ramón Bauzá, en qualitat de president d'honor d'aquest organisme, el vicepresident i conseller de Presidència, Antonio Gómez, com a president d’aquest òrgan, i el conseller d'Hisenda i Pressuposts, José Vicente Marí també han pres part.

Finançament, REB, ocupació i seguiment de les polítiques sectorials, han estat alguns dels temes tractats a aquest fòrum. En aquest sentit, la vicepresidenta Pilar Pons ha recordat la importància de la col·laboració público-privada i que l'atur ja acumula 20 mesos consecutius de descens, quedant a nivells d'octubre de 2008.

Després de tres anys es consolida un marc de col·laboració estable entre el Fòrum Balears Competitiva i el Govern de les Illes Balears que esdevé cabdal en la recerca de solucions conjuntes a qüestions determinants que contribueixen a consolidar la recuperació econòmica de les Illes Balears i a donar una resposta millor als reptes que planteja el seu mercat laboral.

Maó, 16 de juliol de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS