Notícies i actualitat

El Consell Insular presenta el web de Transparència i Participació Ciutadana institucional

Data : 31/01/2018

La Vicepresidenta segona i consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, i el director insular de Serveis Generals i Participació, Gabriel Pons, han presentat avui en roda de premsa el web de Transparència i Participació Ciutadana.

Els objectius d’aquest web són, a través de la participació ciutadana, el bon govern i la transparència, evitar i reduir el pes de la corrupció, millorar l’accés a la informació pública, i prendre decisions el més consensuades possibles.

Com ha dit Gómez «aquesta nova eina ens ha de permetre escurçar distàncies entre el Consell Insular i els menorquins i menorquines. És una passa més cap a la transparència, ja que posem a la seva disposició el coneixement de com es gestionen els doblers públics. Aquest web també és una invitació a tota la ciutadania a participar en les decisions polítiques que es prenen a Menorca a través dels processos participatius».

El web inclou un apartat de transparència que conté indicadors sobre el Consell Insular, la relació amb els ciutadans i la societat, economicofinancers, contractacions de serveis, i sobre els serveis i suport als municipis. Per altra banda, també hi ha l’apartat de participació ciutadana amb informació sobre els òrgans de participació insulars i els processos participatius.

Maó, 31 de gener de 2018


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Web transparència CIMe
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS