Notícies i actualitat

El mercat nacional i França, artífexs de l'increment de passatgers el mes de juny

Data : 11/07/2014

L'increment de passatgers registrat a l'Aeroport de Menorca el mes de juny, quantificat en el 0,5% segons AENA, es deu, en gran mesura, a l'increment de turistes del mercat nacional i del mercat francès, la principal novetat d'aquesta temporada .

Pel que fa al mercat interior, l'increment és del 1.093 passatgers en comparació amb el mateix mes anterior, el que significa un 1'4% més de passatgers. Es tracta, al costat de 2010, del millor mes dels darrers 7 anys.

Pel que fa al mercat internacional, la disminució de turistes del Regne Unit (79.554 aquest any davant 81.571 l'anterior) i Alemanya (12.853 enfront de 13.898 en 2.013) s'ha compensat amb l'increment d'Itàlia (14.455 passatgers van arribar el juny de l'any passat davant 16.260 aquest exercici) i França (2.241 enfront de 16). En aquest últim cas, les dades responen a la posada en marxa de les operatives per part de dos operadors, Plein Vent i Marmara, que sumen més de 5.600 turistes gals aquesta temporada mitja. En total, l'aeroport de Menorca va registrar el pas de 125.659 viatgers el mes passat, una xifra pràcticament igual a l'any passat (125.594).

La consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, s'ha mostrat "convençuda que el balanç a final de temporada serà positiu, malgrat una arrencada irregular. Menorca comença a ser coneguda en mercats alternatius que busquen destins diferents i personals'. Cabrera també s'ha mostrat moderadament optimista 'més que en les xifres d'arribades, pel que fa al mosaic de diferents i interessants mercats que van conformant el nostre escenari turístic'.


Maó, 11 juliol 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS